HTML5 Icon

REPUBLIKA E KOSOVËS
Ministria e Arsimit, e Shkencës dhe e Teknologjisë

Kontaktoni me zyrtarët përgjegjës për sistemin SMIA

Nëse keni pyetje ose ju nevojitet përkrahje për sistemin SMIA, na kontaktoni në: 

ENVER MEKOLLI
Udhëheqës i zyrës së SMIA
Tel: 038 200 20012
E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. 
SHQIPE BRUQI
Zyrtare për statistika në zyrën SMIA 
Tel: 038 200 20180
E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. 
HAZBIJE LAHU
Zyrtare për statistika në zyrën SMIA 
Tel: 038 200 20113
E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

 

Kërkesë për regjistrimin e të dhënave me vonesë
Për ta dërguar kërkesën për zgjatje të afatit për regjistrimin e të dhënave në sistemin SMIA pas mbylljes së afatit të caktuar, ju lutemi plotësoni këtë formular dhe klikoni "Dërgo". Kërkesa juaj do të shqyrtohet brenda 4-8 orëve. Më pas do ta merrni një konfirmim në email adresën që e keni shënuar në këtë formular për zgjatjen e afatit të kërkuar për regjistrimin e të dhënave në sistemin SMIA.

 

Kontaktoni me zyrtarët përgjegjës për sistemin SMIA

Nëse keni pyetje ose ju nevojitet përkrahje për sistemin SMIA, na kontaktoni në: 

ENVER MEKOLLI
Udhëheqës i zyrës së SMIA
Tel: 038 200 20012
E-mail: enver.mekolli@rks-gov.net  
SHQIPE BRUQI
Zyrtare për statistika në zyrën SMIA 
Tel: 038 200 20180
E-mail: shqipe.bruqi@rks-gov.net  
HAZBIJE LAHU
Zyrtare për statistika në zyrën SMIA 
Tel: 038 200 20113
E-mail: hazbije.lahu@rks-gov.net
orologi rolex repliche italia