HTML5 Icon

REPUBLIKA E KOSOVËS
Ministria e Arsimit, e Shkencës dhe e Teknologjisë

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in H:\root\home\mashtsmia-003\www\masht\plugins\system\helix3\core\classes\menu.php on line 89

Vegëza për qasje në sistemin SMIA

Qasja në sistemin SMIA  (kliko këtu)

Kontaktoni me zyrtarët përgjegjës për sistemin SMIA

Nëse keni pyetje ose ju nevojitet përkrahje për sistemin SMIA, na kontaktoni në: 

ENVER MEKOLLI
Udhëheqës i zyrës së SMIA
Tel: 038 200 20012
E-mail: enver.mekolli@rks-gov.net  
SHQIPE BRUQI
Zyrtare për statistika në zyrën SMIA 
Tel: 038 200 20180
E-mail: shqipe.bruqi@rks-gov.net  
HAZBIJE LAHU
Zyrtare për statistika në zyrën SMIA 
Tel: 038 200 20113
E-mail: hazbije.lahu@rks-gov.net