HTML5 Icon

REPUBLIKA E KOSOVËS
Ministria e Arsimit dhe Shkencës

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in H:\root\home\mashtsmia-003\www\masht\plugins\system\helix3\core\classes\menu.php on line 89

Video Tutoret

Video tutore të ndryshme për përdorimin e sistemit SMIA

Kontaktoni me zyrtarët përgjegjës për sistemin SMIA

Nëse keni pyetje ose ju nevojitet përkrahje për sistemin SMIA, na kontaktoni në: 

ENVER MEKOLLI
Udhëheqës i zyrës së SMIA
Tel: 038 200 20012
E-mail: enver.mekolli@rks-gov.net  
SHQIPE BRUQI
Zyrtare për statistika në zyrën SMIA 
Tel: 038 200 20180
E-mail: shqipe.bruqi@rks-gov.net  
HAZBIJE LAHI
Zyrtare për statistika në zyrën SMIA 
Tel: 038 200 20113
E-mail: hazbije.lahi@rks-gov.net